Slide background

Inspirerend, betoverend en gastvrij, waar de warme mediterrane sfeer je omarmt

Een rustgevend paradijs midden in de Randstad, waar mens en natuur samen vloeien.

Slide background

Inspirerend, betoverend en gastvrij, waar de warme mediterrane sfeer je omarmt

Een rustgevend paradijs midden in de Randstad, waar mens en natuur samen vloeien.

In 2006 hebben Jan Schake en Tieke Roosen wijngaard de Amsteltuin in Amstelveen gestart. Bovendien hebben zij besloten om het plezier wat zij er zelf aan beleven te delen met verschillende doelgroepen. Zo wordt het met een grote wijngaard mogelijk om dagbesteding voor een aantal mensen met een (tijdelijke) beperking te realiseren. Niet in de laatste plaats willen zij met het opzetten van een wijngaard plezier bieden aan vele mensen die anders alleen op vakantie de sfeer kunnen opsnuiven van een wijngaard. Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoe wijnbouw plaatsvindt en de productie van wijn tot stand komt. De wijngaard is onderdeel van een recreatiegebied aan Langs de Akker in Amstelveen. Dit en nog vele recreatiegebieden in Amstelland worden beheerd door Groengebied Amstelland.

Breed scala.

De prachtige faciliteiten op het terrein, zoals het stijlvolle ontvangstgebouw, de verschillende zalen en zomers terras, bieden volop ruimte voor partijen, workshops,proeverijen, vergaderingen en trouwerijen.

Kunst neemt een belangrijke plaats in in de vorm van (tijdelijke) exposities.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen op onze wijngaard, een zomerse plek in hartje Holland waar u net zoals wij veel plezier aan zal beleven.

Adres:
Langs de Akker 5, 1186 DA Amstelveen

info@amsteltuin.nl

Openingstijden:
maandag-donderdag: 9.00-17.00 uur
vrijdag-zaterdag: op afspraak
zondag gesloten

© Copyright - Amsteltuin.nl