Actueel

Logeren in de wijngaard

Even weg in eigen land en toch het gevoel dat je in Zuid-Europa bent? Kom logeren in onze wijngaard! ’t Oude huis is een pop-up vakantiewoning, ideaal voor een comfortabel en Coronaproof verblijf. Vanuit de woning heb je overal uitzicht over de wijnranken. Uiteraard kun je tijdens je verblijf een kijkje nemen in de wijnkelder en de wijnen proeven.

Rust en levendigheid

’t Oude huis bevindt zich aan de achterzijde van het hoofdgebouw in de Amsteltuin. Het heeft een eigen ingang, terras en tuin. Je vindt er rust en privacy, maar kunt er ook genieten van de levendigheid van het wijndomein en de zorgboerderij. In ’t Oude huis heb je de beschikking over een luxe keuken met Nespresso apparaat, keramische kookplaat, oven, koelkast en vaatwasmachine. Natuurlijk zijn er gratis wifi en tv.

Ontbijt met parelwijn

Je kunt ’t Oude huis al boeken vanaf drie nachten. De prijs per nacht bedraagt € 190,-. Boek je een lang weekend, van vrijdagmiddag tot maandagochtend, dan betaal je maar € 500,-. Een midweek kost € 650,- en een hele week € 1.100,-. Wil je een ochtend romantisch beginnen? Bestel dan ’t Bruisende genieten ontbijt met onder andere parelwijn, croissants en aardbeien. Prijs daarvan is € 22,50 per persoon. Mail naar wijngaard@amsteltuin.nl voor een reservering of info over de beschikbaarheid.

FOTOGALERIJ LOGEREN IN DE WIJNGAARD