Actueel

Open dagen op 18 en 19 september 2021

Ondanks de late start in het voorjaar, staan onze druivenranken er nu weer prachtig bij. Op zaterdag 18 en zondag 19 september kun je dat met eigen ogen komen bewonderen. Op die dagen doet de Amsteltuin weer mee aan de Open dagen Nederlandse wijngaarden. Je bent dan van harte welkom. Reserveer een timeslot via de reserveringsmodule op deze website.

Rondleidingen en proeverijen
Tijdens de open dagen zijn er elk uur rondleidingen in de wijngaard en de wijnkelder. We doen de rondleiding in groepen van maximaal vijftien personen. De rondleiding is gratis. Heb je de Amsteltuin al vaker bezocht, maar nog niet de wijnen van 2020 geproefd? Doe dan mee aan een proeverij! Prijs van een proeverij met vier proefglazen: € 10,- per persoon.

Met een borrelmand tussen de wijnranken
Ook kun je een speciale borrelmand voor twee personen kopen. Een borrelmand bevat een gekoelde fles wijn en hapjes: crostini, brie, hummus, olijven, tomaatjes, groentechips en fuet. Als je een mand koopt, kun je zelfs in de wijngaard tussen de wijnranken plaatsnemen. De prijs van de mand met een fles van ’t Witte genieten is € 48,50. Voor andere wijnen in de mand geldt een meerprijs.

Reserveer een timeslot
Voor een rondleiding, proeverij of borrelmand hoef je niet te reserveren. Maar om je goed te kunnen ontvangen, is het wel belangrijk om een van de timeslots tussen 12:00 en 18:00 uur te reserveren. Dat kan via de reserveringsmodule op deze site. Tip: kies eerst de datum (18 of 19 september) en dan een beschikbaar timeslot.