Actueel

Pop up Wild in ’t Wijnhuis

Op zaterdag 28 januari 2023, zaterdag 4 februari 2023 en zaterdag 11 februari 2023 organiseren we samen met Wildbrood de pop up Wild in ’t Wijnhuis. We serveren een bijzonder viergangendiner, bereid op open vuur en met “wilde” ingrediënten. Zo kun je bijvoorbeeld fazant verwachten met wilde paddestoelen en een saus met wijn uit onze wijngaard. Reserveer een plek aan deze unieke aanschuifdiners in ’t Wijnhuis via deze site.

Het verhaal achter de wijnen

We ontvangen je met een glaasje van ’t Bruisende genieten, de parelwijn van de Amsteltuin. Voor wie nog niet eerder met ons heeft kennisgemaakt, vertelt wijnboer Douwe dan het verhaal achter de wijnen. Ook kun je een bezoekje aan de wijnkelder maken.

Aan tafel

Je schuift vervolgens aan tafel voor een viergangen diner. Chef Emmie van Wildbrood is meester in het koken op houtvuur. Dit keer gebruikt zij het snoeihout van de wijnranken uit onze wijngaard; lokaler kan het niet! Ook de ingrediënten zijn puur, vaak wild geplukt en altijd vers uiteraard. In de gerechten wordt onze wijn verwerkt, maar uiteraard serveren we ook een heerlijk glas Amstelveense wijn bij het diner. Uit eigen ervaring weten we dat de Blanc d’Adriana en ’t Rode genieten goed smaken bij fazant.

Scandinavische sferen

Even de winter doorbreken met een bijzonder diner in Scandinavische sferen, maar in een goed verwarmd wijnhuis? Boek een ticket voor zaterdag 28 januari, 4 februari 2023 of 18 februari 2023. Je bent welkom om 17.30 uur. De prijs van een ticket bedraagt € 95,-. Hierbij is inbegrepen: een glaasje van ’t Bruisende genieten, een rondleiding, een viergangen diner en een fles Blanc d’Adriana per twee personen.