Actueel

Slow food & Soul music in de wijngaard

International Award winning singer-songwriter Isaac Bullock speelt samen met zijn vrienden dit jaar op Haarlem Jazz. Maar niet voordat ze samen met jou een feestje hebben gebouwd in de Amsteltuin. Boek een ticket voor slow food & soul music op vrijdag 12 augustus vanaf 19.00 uur tot 24.00 uur.

Soul music

Isaac Bullock is bekend van het verzamelen en verbinden van top musici rondom zijn wildnoff, VIVID SESSIONS concepten. Bij ons komt hij langs met fluitist/piccoloïst & international award winning songwriter Marlice Baart (Symfonieorkest De Philharmonie, Kyakuwa music), bassist Jay Tee Teterissa ( Candy Dulfer, Tom Browne), zangeres Fantine Tho (Rouge), gitarist Robin van Rijswijk en drummer Orlando Tapamahu. Verwacht hedendaagse soul jazz en funk met af en toe wat klassiekers.

Slow food

Terwijl de musici voor chill muziek zorgen, kun je genieten van heerlijke tapas, onder andere: albondigas, pollo con salsa, patatas bravas, manchego kaas, gegrilde courgette en vijg omwikkeld met Spaanse ham. Vanaf circa 21.00 uur is er nog een heerlijk dessert beschikbaar. Voor de tapas werken we samen met een van onze vaste cateringpartners Van Barneveld Culinair. Bij de tapas serveren we onze witte wijnen, Gris d’Adriana en Blanc d’Adriana 2021. En wie echt voor de rode wijn gaat, kan ’t Rode genieten 2019 proeven.

Vakantiegevoel

Alles vindt plaats in wijngaard de Amsteltuin, tussen de wijnranken en met uitzicht op de wijnranken. Je waant je één avond in Zuid-Spanje of ander mediterraan gebied. Rond 21.30 uur wordt het donker, maar met sfeervolle lampjes en vuurkorven wordt het dan nog chiller.

Trillende druiven

Na het dessert wordt de muziek wat minder slow en kan er worden gedanst. Bij mooi weer is er geen dak, dus dat kan er niet af. Maar de druiven zullen nog lang natrillen van deze avond! Bij regenachtig weer zal het event in ’t Grote huis plaatsvinden en in een extra tent. Het gaat dus sowieso door.

Boek snel

Via de reserveringsmodule op deze website kun je een ticket kopen; de prijs bedraagt € 75,- per persoon. Hiervoor krijg je een avond lang soul music, van slow tot dance. Inbegrepen is een glaasje van ’t Bruisende genieten 2021 uit onze eigen wijngaard. Daarnaast kun je twee keer een bordje met verschillende tapas naar keuze bij de bar ophalen en een dessert.