Actueel

Tafel met wijn en hapjes (kaas, brie, stokbrood) in de wijngaard

Terrasjesdagen in het weekend

Ook in september 2020 zijn het wijnhuis en de wijngaard vaak open voor spontaan bezoek: op zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur kun je er terecht voor een goedgevulde borrelmand met heerlijke wijn en hapjes. In de wijngaard en de tuin kies je zelf een plek om te genieten; er is voldoende ruimte om een terrasje te pikken op anderhalve meter afstand. Kom langs.

Borrelmand met wijn en hapjes

De high wine mand bevat een (gekoelde) fles wijn en bijpassende hapjes: crostini, camembert, tonijnsalade of fuet, olijven, Old Amsterdam kaas en druiven. De kosten van zo’n borrelmand inclusief een fles wijn, hapjes en glazen in bruikleen bedragen € 39,50. Een mand is voldoende voor twee personen. Je kunt een mand reserveren door een mail te sturen naar wijngaard@amsteltuin.nl. Wil je eerst het verhaal achter de wijnen horen? Boek een rondleiding bij de wijnboer

Overdekte plekken

In de Amsteltuin zijn veel beschutte plekken, dus ook in september is het vaak goed toeven in de wijngaard. Mocht het weer wat minder mooi zijn, dan zijn er voldoende overdekte plekken op het terras of de veranda of natuurlijk binnen in ’t Wijnhuis.