Actueel

Terrasjesdagen weer van start

Vanaf vrijdag 30 april 2021 gaan de terrasjesdagen in onze wijngaard weer van start. Op vrijdag, zaterdag of zondag kun je tussen 14.00 en 18.00 uur komen genieten van een high wine: heerlijke wijn van eigen bodem met bijpassende hapjes. Je reserveert een high wine mand en kiest zelf een mooie plek in de wijngaard.

Tussen de wijnranken

Net als vorig jaar zijn er niet alleen zitjes in de wijngaard, maar ook op de veranda bij ’t Wijnhuis en bijvoorbeeld in het prieel. Er is voldoende ruimte! Waar je ook plaatsneemt, je hebt altijd uitzicht over de wijnranken. Kom je naar een terrasjesdag in de Amsteltuin, dan ben je dus verzekerd van een Coronaproof uitje in mediterrane sfeer.

Goedgevulde high wine mand

De high wine mand bestaat uit een gekoelde fles wijn naar keuze, natuurlijk wel uit de eigen wijngaard. Verder is de mand gevuld met gevarieerde hapjes: olijven, fuet, brie, pruimtomaatjes, crostini, hummus en groentechips. Een mand is voldoende voor twee personen en kost € 48,50.

Reserveer van tevoren

We vragen je om van tevoren te reserveren. Stuur een mail naar reservering@amsteltuin.nl. Je reserveert een high wine mand en daarmee een zitje voor twee personen in de Amsteltuin. Kom je met meer personen, geef dan s.v.p. in je mail aan hoeveel manden je wilt reserveren. In verband met de huidige Corona-richtlijnen, horen we ook graag of jullie tot een of meerdere huishoudens behoren.

Boek ook een rondleiding

Wil je het verhaal achter de wijngaard en de wijnen kennen? Ga dan op pad met wijnboer Douwe. Tijdens de terrasjesdagen zijn er rondleidingen om 14.00 uur en 16.00 uur. Een rondleiding duurt ongeveer drie kwartier en kost € 12,50 per persoon inclusief twee proefglazen. Je kunt reserveren via reservering@amsteltuin.nl: vermeld s.v.p. of je aan de rondleiding van 14.00 uur of 16.00 uur wilt deelnemen en met hoeveel personen. Tot snel in de Amsteltuin!