Actueel

Terrasjesdagen met high wine

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je tussen 14.00 en 18.00 uur komen genieten van een high wine: heerlijke wijn van eigen bodem met bijpassende hapjes. Je reserveert een high wine mand en kiest zelf een mooie plek in de wijngaard. In mei starten we weer met de terrasjesdagen, vanaf april kun je plekjes reserveren.

Tussen de wijnranken

Net als vorig jaar zijn er niet alleen zitjes in de wijngaard, maar ook op de veranda bij ’t Wijnhuis en bijvoorbeeld in het prieel. Er is voldoende ruimte! Waar je ook plaatsneemt, je hebt altijd uitzicht over de wijnranken. Kom je naar een terrasjesdag in de Amsteltuin, dan ben je dus verzekerd van een ontspannen uitje in mediterrane sfeer.

Goedgevulde high wine mand

De high wine mand bestaat uit een gekoelde fles wijn naar keuze, natuurlijk wel uit de eigen wijngaard. Verder is de mand gevuld met gevarieerde hapjes: olijven, fuet, brie, pruimtomaatjes, crostini, kruidenboter en groentechips. Een mand is voldoende voor twee personen en is er vanaf € 52,50.

Reserveer van tevoren

We vragen je om van tevoren te reserveren via de speciale reserveringsmodule op deze website. Je reserveert een high wine mand en daarmee een zitje voor twee personen in de Amsteltuin. Kom je met meer personen, geef dan s.v.p. aan hoeveel manden je wilt reserveren. Je ontvangt altijd een bevestiging van je reservering; check s.v.p. even je spambox als je de bevestiging niet hebt ontvangen.

Boek ook een rondleiding

Wil je het verhaal achter de wijngaard en de wijnen kennen? Ga dan op pad met wijnboer Douwe. Tijdens de terrasjesdagen is er een rondleiding om 14.00 uur. Een rondleiding duurt ongeveer drie kwartier en kost € 13,50 per persoon inclusief twee proefglazen. Ook de rondleiding reserveer je via de reserveringsmodule op deze website. Tot snel in de Amsteltuin!