Actueel

Wintereditie Kaasfondue pop-up

Op 23 en 24 januari 2026, en de drie daar op volgende weekenden ben je welkom in ’t Glazen huis voor een ultieme beleving. BartKookt! start dan met de wintereditie van de Kaasfondue pop-up. Glühwein in de wijngaard, knisperend houtvuur, warme kaasfondues en natuurlijk heerlijke wijn uit de eigen kelder zorgen voor een bijzondere avond uit. Reserveer snel een ticket voor twee tot zes personen.

Gezocht: Vrijwilligers voor onze dagbesteding

Op onze prachtige locatie bieden we dagbesteding voor senioren met een cognitieve beperking. Vijf dagen per week ontvangen we deelnemers met dementie, Parkinson, MS, CVA of afasie. Ook mensen met een psychische stoornis of dreigend isolement zijn hier heel welkom. Naast afwisselende activiteiten bieden we onze deelnemers een sfeer waarin ze zich helemaal thuis voelen. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? 

Dutch Wild op 21, 22 en 23 november 2025

De herfst is de periode van het culinaire wildseizoen, waarin we genieten van uitgebreide diners met rijke smaken, aan met kaarslicht verlichte tafels. Waar kan dit nu beter dan in een ruime kas met uitzicht over een wijngaard? Met de warmte van houtvuur, zacht geknetter van de smoker en de geur van geroosterd vlees. Schuif gezellig aan, neem een goed glas wijn in de hand en proost met je gezelschap op een unieke avond!  

We breiden uit

Aan ons wijnhuis is afgelopen winter een kas gebouwd. Alles liep op rolletjes. Vanaf 1 maart 2025 kun je ’t Glazen huis – de naam van deze nieuwe ruimte – huren voor vergaderingen, teamdagen, lunches, diners en feesten. Voor reserveringen: mail wijngaard@amsteltuin.nl.

Openingstijden wijnwinkel

Onze wijnwinkel in ’t Wijnhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.