Actueel

Pop up Wild in ’t Wijnhuis

Op zaterdag 28 januari 2023, zaterdag 4 februari 2023 en zaterdag 11 februari 2023 organiseren we samen met Wildbrood de pop up Wild in ’t Wijnhuis. We serveren een bijzonder viergangendiner, bereid op open vuur en met “wilde” ingredi├źnten. Zo kun je bijvoorbeeld fazant verwachten met wilde paddestoelen en een saus met wijn uit onze wijngaard. Reserveer een plek aan deze unieke aanschuifdiners in ’t Wijnhuis via deze site.

Terrasjesdagen met high wine

Tot en met 9 oktober kun je op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00 en 18.00 uur nog komen genieten van een high wine: heerlijke wijn van eigen bodem met bijpassende hapjes. Je reserveert een high wine mand en kiest zelf een mooie plek in de wijngaard. Let op: als er op onze website niet meer geboekt kan worden, is er geen plek meer. Bellen heeft geen zin.

Openingstijden wijnwinkel

Vanaf 10 oktober 2022 tot 30 april 2023 is onze wijnwinkel in ’t Wijnhuis geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Je kunt er terecht voor onze wijnen en cadeaus die alles met wijn te maken hebben.

Gezocht: Vrijwilligers voor onze dagbesteding

Op onze prachtige locatie bieden we dagbesteding voor senioren met een cognitieve beperking. Vijf dagen per week ontvangen we deelnemers met dementie, Parkinson, MS, CVA of afasie. Ook mensen met een psychische stoornis of dreigend isolement zijn hier heel welkom. Naast afwisselende activiteiten bieden we onze deelnemers een sfeer waarin ze zich helemaal thuis voelen. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? 

Oktober: oogstmaand

De druivenoogst is in september gestart, maar in oktober moeten echt alle druiven eraf. Er volgen nog zeker vier oogstdagen: Johanniter, Cabernet Cortis, Pinotin en Souvignier Gris gaan binnenkort in het vat. Even geen terrasjesdagen, rondleidingen en proeverijen, maar wel plukdagen!