Actueel

Slow food & Soul music in de wijngaard

International Award winning singer-songwriter Isaac Bullock speelt samen met zijn vrienden dit jaar op Haarlem Jazz. Maar niet voordat ze samen met jou een feestje hebben gebouwd in de Amsteltuin. Boek een ticket voor slow food & soul music op vrijdag 12 augustus vanaf 19.00 uur tot 24.00 uur.

Terrasjesdagen met high wine

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je tussen 14.00 en 18.00 uur komen genieten van een high wine: heerlijke wijn van eigen bodem met bijpassende hapjes. Je reserveert een high wine mand en kiest zelf een mooie plek in de wijngaard. Let op: als er op onze website niet meer geboekt kan worden, is er geen plek meer. Bellen heeft geen zin.

Pop-up restaurant Fruits de Mer

Een rondleiding door de wijngaard met een glas bubbels en een met linnen gedekte tafel vol met bisque, zeevruchten, baguette en witte wijn zorgen voor een onvergetelijke ervaring. In juli en augustus kun je tussen onze wijnranken genieten van een plateau fruits de mer, natuurlijk met een heerlijk glas witte wijn uit de Amsteltuin.

Openingstijden wijnwinkel

Vanaf 4 oktober 2021 tot 30 april 2022 is onze wijnwinkel in ’t Wijnhuis geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Je kunt er terecht voor onze wijnen en cadeaus die alles met wijn te maken hebben.

Gezocht: Vrijwilligers voor onze dagbesteding

Op onze prachtige locatie bieden we dagbesteding voor senioren met een cognitieve beperking. Vier dagen per week ontvangen we deelnemers met dementie, Parkinson, MS, CVA of afasie. Ook mensen met een psychische stoornis of dreigend isolement zijn hier heel welkom. Naast afwisselende activiteiten bieden we onze deelnemers een sfeer waarin ze zich helemaal thuis voelen. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? 

Oktober: oogstmaand

De druivenoogst is in september gestart, maar in oktober moeten echt alle druiven eraf. Er volgen nog zeker vier oogstdagen: Johanniter, Cabernet Cortis, Pinotin en Souvignier Gris gaan binnenkort in het vat. Even geen terrasjesdagen, rondleidingen en proeverijen, maar wel plukdagen!

Coronaproof vergaderen

Uiteraard hanteren we alle basisregels van de Rijksoverheid om Coronabesmetting te voorkomen. De voorzieningen hiervoor zijn op onze locatie aanwezig, zoals handgel, papieren handdoekjes en tissues. In ’t Oude huis kan met 2 tot 10 personen Coronaproof worden vergaderd; in ’t Grote huis met 10 tot 20 personen. 

Dagbesteding volgens Corona-richtlijnen

Op woensdag 20 mei 2020 kon onze dagbesteding weer open. Niet alleen onze cliënten, maar ook wij keken enorm uit naar deze dag. We zijn kleinschalig gestart, met groepen van vier cliënten per dagdeel. Als iedereen gewend is aan de Corona-richtlijnen, kunnen we hopelijk snel weer meer cliënten ontvangen.