Actueel

Terrasjesdagen met high wine

Vanaf 3 mei tot en met 29 september 2024 kun je op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00 en 18.00 uur komen genieten van een high wine: heerlijke wijn van eigen bodem met bijpassende hapjes. Je reserveert een high wine mand en kiest zelf een mooie plek in de wijngaard. Let op: als er op onze website niet meer geboekt kan worden, is er geen plek meer. Bellen heeft geen zin.

Amstellanddag op 9 juni 2024

Zondag 9 juni 2024 doen wij mee aan de Amstellanddag. Tussen 13.30 en 17.30 uur is iedereen van harte welkom in onze wijngaard. Er zijn rondleidingen en proeverijen, maar je kunt ook gewoon een wandeling door de wijngaard maken en na afloop een wijntje drinken.

https://www.beschermersamstelland.nl

Openingstijden wijnwinkel

Vanaf 1 mei 2024 tot en met 29 september is onze wijnwinkel in ’t Wijnhuis geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Chauffeur gezocht

Rij jij binnenkort met deze mooie elektrische bus door Amstelveen? Je haalt dan de mensen op die onze zorgboerderij bezoeken en brengt ze natuurlijk ook weer veilig thuis. Als je graag autorijdt en in de ochtend en middag een paar uur beschikbaar bent, meld je aan bij Annelies: wijngaard@amsteltuin.nl.

Gezocht: Vrijwilligers voor onze dagbesteding

Op onze prachtige locatie bieden we dagbesteding voor senioren met een cognitieve beperking. Vijf dagen per week ontvangen we deelnemers met dementie, Parkinson, MS, CVA of afasie. Ook mensen met een psychische stoornis of dreigend isolement zijn hier heel welkom. Naast afwisselende activiteiten bieden we onze deelnemers een sfeer waarin ze zich helemaal thuis voelen. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? 

Oktober: oogstmaand

De druivenoogst is in september gestart, maar in oktober moeten echt alle druiven eraf. Er volgen nog zeker vier oogstdagen: Johanniter, Cabernet Cortis, Pinotin en Souvignier Gris gaan binnenkort in het vat. Even geen terrasjesdagen, rondleidingen en proeverijen, maar wel plukdagen!