Actueel

Terrasjesdagen in het weekend

Vanaf vrijdag 12 juni 2020 zijn het wijnhuis en de wijngaard vaak open voor spontaan bezoek: van vrijdag tot en met zondag van 14.00 tot 18.00 uur kun je er terecht voor een goedgevulde borrelmand met heerlijke wijn en hapjes. In de wijngaard en de tuin kies je zelf een plek om te genieten; er is voldoende ruimte om een terrasje te pikken op anderhalve meter afstand. Kom langs.

Extra rondleidingen door de wijnboer

Deze zomer zijn er extra rondleidingen door de wijngaard en -kelder. Van vrijdag tot en met zondag om 15.00 uur kun je op pad met wijnboer Douwe. Na afloop van de rondleiding laat hij je graag de wijnen van 2018 proeven. Kosten rondleiding inclusief twee proefglazen € 12,50 p.p.

Coronaproof vergaderen

Uiteraard hanteren we alle basisregels van de Rijksoverheid om Coronabesmetting te voorkomen. De voorzieningen hiervoor zijn op onze locatie aanwezig, zoals handgel, papieren handdoekjes en tissues. In ’t Oude huis kan met 2 tot 10 personen Coronaproof worden vergaderd; in ’t Grote huis met 10 tot 20 personen. 

Dagbesteding volgens Corona-richtlijnen

Op woensdag 20 mei 2020 kon onze dagbesteding weer open. Niet alleen onze cliënten, maar ook wij keken enorm uit naar deze dag. We zijn kleinschalig gestart, met groepen van vier cliënten per dagdeel. Als iedereen gewend is aan de Corona-richtlijnen, kunnen we hopelijk snel weer meer cliënten ontvangen.