Actueel

Amstellanddag op 12 juni 2022

Zondag 12 juni 2022 doen wij mee aan de Amstellanddag. Tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom in onze wijngaard. Er zijn rondleidingen en proeverijen, maar je kunt ook gewoon een wandeling door de wijngaard maken en na afloop een wijntje drinken.

Vacature commerciële office manager

Wijngaard de Amsteltuin is een bijzondere evenementenlocatie aan de rand van Amstelveen in het groene Amstelland. Hier vind je rust, ruimte en een ongedwongen sfeer. Van maandag tot en met donderdag bieden we dagbesteding aan voor mensen met een cognitieve beperking. Vanaf mei komen vele gasten naar onze locatie om in de wijngaard te genieten van een goed glas wijn en lekkere hapjes. Het hele jaar door is de Amsteltuin een prachtige plek voor onder meer vergaderingen, teamdagen, bruiloften en andere feesten. Wil jij helpen om al deze activiteiten in goede banen te leiden?

Vacature allround horecamedewerker

Vanaf mei komen vele gasten naar onze locatie om in de wijngaard te genieten van een goed glas wijn en lekkere hapjes. Het hele jaar door is de Amsteltuin een prachtige plek voor onder meer vergaderingen, teamdagen, bruiloften en andere feesten. Wil jij helpen al deze activiteiten in goede banen te leiden?

Terrasjesdagen met high wine

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je tussen 14.00 en 18.00 uur komen genieten van een high wine: heerlijke wijn van eigen bodem met bijpassende hapjes. Je reserveert een high wine mand en kiest zelf een mooie plek in de wijngaard. In mei starten we weer met de terrasjesdagen, vanaf april kun je plekjes reserveren.

Pop-up restaurant Fruits de Mer

Een rondleiding door de wijngaard met een glas bubbels en een met linnen gedekte tafel vol met bisque, zeevruchten, baguette en witte wijn zorgen voor een onvergetelijke ervaring. In juli en augustus kun je tussen onze wijnranken genieten van een plateau fruits de mer, natuurlijk met een heerlijk glas witte wijn uit de Amsteltuin.

Openingstijden wijnwinkel

Vanaf 4 oktober 2021 tot 30 april 2022 is onze wijnwinkel in ’t Wijnhuis geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Je kunt er terecht voor onze wijnen en cadeaus die alles met wijn te maken hebben.

24H Amstelveen: Ontbijt met bubbels

Op zaterdag 25 september 2021 is de nieuwe editie van 24H Amstelveen; 24 uur vol met activiteiten. Samen met Kragtwijk Catering serveert de Amsteltuin die dag een “champagneontbijt”: een roombotercroissant, een versgebakken zadenbol met kip of kaas en natuurlijk een glaasje met bubbels. Reserveer snel via de module op onze website, want het aantal plekken is beperkt.

Gezocht: Vrijwilligers voor onze dagbesteding

Op onze prachtige locatie bieden we dagbesteding voor senioren met een cognitieve beperking. Vier dagen per week ontvangen we deelnemers met dementie, Parkinson, MS, CVA of afasie. Ook mensen met een psychische stoornis of dreigend isolement zijn hier heel welkom. Naast afwisselende activiteiten bieden we onze deelnemers een sfeer waarin ze zich helemaal thuis voelen. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? 

Oktober: oogstmaand

De druivenoogst is in september gestart, maar in oktober moeten echt alle druiven eraf. Er volgen nog zeker vier oogstdagen: Johanniter, Cabernet Cortis, Pinotin en Souvignier Gris gaan binnenkort in het vat. Even geen terrasjesdagen, rondleidingen en proeverijen, maar wel plukdagen!

Coronaproof vergaderen

Uiteraard hanteren we alle basisregels van de Rijksoverheid om Coronabesmetting te voorkomen. De voorzieningen hiervoor zijn op onze locatie aanwezig, zoals handgel, papieren handdoekjes en tissues. In ’t Oude huis kan met 2 tot 10 personen Coronaproof worden vergaderd; in ’t Grote huis met 10 tot 20 personen.