Actueel

Vacature medewerker dagbesteding

Op onze prachtige locatie bieden we dagbesteding voor senioren met een cognitieve beperking. Vier dagen per week ontvangen we deelnemers met dementie, Parkinson, MS, CVA of afasie. Ook mensen met een psychische stoornis of dreigend isolement zijn hier heel welkom. We vinden het belangrijk om hen, naast een huiselijke sfeer, afwisselende activiteiten te bieden. Wil jij hieraan een bijdrage leveren?

Open dagen op 18 en 19 september 2021

Ondanks de late start in het voorjaar, staan onze druivenranken er nu weer prachtig bij. Op zaterdag 18 en zondag 19 september kun je dat met eigen ogen komen bewonderen. Op die dagen doet de Amsteltuin weer mee aan de Open dagen Nederlandse wijngaarden. Je bent dan van harte welkom. Reserveer een timeslot via de reserveringsmodule op deze website.

24H Amstelveen: Ontbijt met bubbels

Op zaterdag 25 september 2021 is de nieuwe editie van 24H Amstelveen; 24 uur vol met activiteiten. Samen met Kragtwijk Catering serveert de Amsteltuin die dag een “champagneontbijt”: een roombotercroissant, een versgebakken zadenbol met kip of kaas en natuurlijk een glaasje met bubbels. Reserveer snel via de module op onze website, want het aantal plekken is beperkt.

Fruits de Mer op zondag

Een rondleiding door de wijngaard met een glas bubbels en een met linnen gedekte tafel vol met bisque, zeevruchten, baguette en witte wijn zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Zin in? Alle zondagen in juni, juli en augustus kun je tussen onze wijnranken genieten van een plateau fruits de mer, natuurlijk met een heerlijk glas van ’t Witte genieten.

Terrasjesdagen met high wine

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je tussen 14.00 en 18.00 uur komen genieten van een high wine: heerlijke wijn van eigen bodem met bijpassende hapjes. Je reserveert een high wine mand en kiest zelf een mooie plek in de wijngaard. De laatste terrasjesdag van 2021 is op zondag 3 oktober.

Gezocht: Vrijwilligers voor onze dagbesteding

Op onze prachtige locatie bieden we dagbesteding voor senioren met een cognitieve beperking. Vier dagen per week ontvangen we deelnemers met dementie, Parkinson, MS, CVA of afasie. Ook mensen met een psychische stoornis of dreigend isolement zijn hier heel welkom. Naast afwisselende activiteiten bieden we onze deelnemers een sfeer waarin ze zich helemaal thuis voelen. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? 

Openingstijden wijnwinkel

Vanaf 4 oktober 2021 tot 15 april 2022 is onze wijnwinkel in ’t Wijnhuis geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Je kunt er terecht voor onze wijnen en cadeaus die alles met wijn te maken hebben.

Logeren in de wijngaard

Even weg in eigen land en toch het gevoel dat je in Zuid-Europa bent? Kom logeren in onze wijngaard! ’t Oude huis is een pop-up vakantiewoning, ideaal voor een comfortabel en Coronaproof verblijf. Vanuit de woning heb je overal uitzicht over de wijnranken. Uiteraard kun je tijdens je verblijf een kijkje nemen in de wijnkelder en de wijnen proeven.

Oktober: oogstmaand

De druivenoogst is in september gestart, maar in oktober moeten echt alle druiven eraf. Er volgen nog zeker vier oogstdagen: Johanniter, Cabernet Cortis, Pinotin en Souvignier Gris gaan binnenkort in het vat. Even geen terrasjesdagen, rondleidingen en proeverijen, maar wel plukdagen!

Extra rondleidingen door de wijnboer

In september 2020 zijn er extra rondleidingen door de wijngaard en -kelder. Op zaterdag en zondag om 15.00 uur kun je op pad met wijnboer Douwe. Na afloop van de rondleiding laat hij je graag de wijnen van 2018 proeven. Kosten rondleiding inclusief twee proefglazen € 12,50 p.p.