Feestelijk

Van bruisende borrel tot diner tussen de wijnranken

Iets te vieren? Met een feest in de Amsteltuin boek je gegarandeerd succes bij je gasten. Een lunch of viergangendiner aan lange tafels tussen de wijnranken, een barbecue op het terras, een uitgebreide borrel of gezellig feest in onze stijlvolle ruimtes, het kan allemaal.

Proostende mensen aan een lange gedekte tafel

Verjaardag, lustrum, huwelijk, reünie?

Vier het in de Amsteltuin!

Alles tot in de puntjes geregeld

De Amsteltuin biedt je niet alleen een bijzondere entourage, maar ook de heerlijkste wijnen, hapjes en gerechten. We nemen je alles uit handen en regelen het tot in de puntjes. Jij hoeft alleen je gasten uit te nodigen. Van tevoren bespreken we je wensen en bepalen we de invulling van jouw feest. In samenwerking met de beste cateraar maken wij er een onvergetelijk evenement van.

Etagère met verschillende hapjes
2 witte stoelen met een bloem erop

Trouwen in de Amsteltuin

Elkaar het ja-woord geven midden in de wijngaard, in ons romantisch prieel of industriële wijnhuis? Elke plek in de Amsteltuin maakt jullie ceremonie speciaal. Uiteraard kunnen jullie daarna voor alle feestelijkheden in de Amsteltuin terecht. Dat begint met het glas op jullie te heffen, met Het Bruisende Genieten uit onze wijngaard. Een goede start van een lang en gelukkig huwelijk.

Binnen én buiten

Voor jouw gezelschap kun je een van de drie binnenruimtes met terras reserveren. Ook is het mogelijk om de hele Amsteltuin exclusief te boeken; je hebt het hele domein dan voor jezelf. Natuurlijk hoop je in voorjaar en zomer je gasten buiten te ontvangen. Mocht het toch Hollands weer zijn of gewoon winter, dan maken we het binnen feestelijk.

Wij maken graag een voorstel op maat.

Bel of mail voor een afspraak:

06 – 137 159 88 of wijngaard@amsteltuin.nl

Lachende man tussen de wijnranken (Douwe)

Rondleidingen en proeverijen

Organiseer je een uitje voor een groep vrienden of familie? Wat te denken van een rondleiding door onze wijngaard en kelder? Van wijnboer Douwe hoor je het verhaal achter de wijnen. Het beste is om ze daarna te proeven. Een rondleiding in combinatie met een proeverij duurt ongeveer 1,5 uur en is te boeken vanaf 15 personen. Vaak ontaardt de proeverij in een gezellige borrel.

Band met zangeres, contrabas en keyboard