Actueel

Amstellanddag op 9 juni 2024

Zondag 9 juni 2024 doen wij mee aan de Amstellanddag. Tussen 13.30 en 17.30 uur is iedereen van harte welkom in onze wijngaard. Er zijn rondleidingen en proeverijen, maar je kunt ook gewoon een wandeling door de wijngaard maken en na afloop een wijntje drinken.

Meer dan vijftig locaties
De Amstellanddag wordt georganiseerd door Stichting Beschermers Amstelland. Naast de Amsteltuin openen meer dan vijftig locaties in het Amstelland hun deuren. Voor jong en oud is er overal veel te doen, te beleven en te zien. Natuur, cultuurhistorie, kunst, culinair: alles wat het Amstelland zo divers, bijzonder en gevarieerd maakt. Kijk voor alle deelnemende locaties op beschermersamstelland.nl.

Rondleidingen en proeverijen
Om de Amsteltuin te bezoeken tijdens de Amstellanddag hoef je niet te reserveren. Er zijn de hele middag (gratis) rondleidingen. De dagbesteding kan worden bezocht en wie liever niet stil zit, kan jeu de boulen op onze nieuwe baan. Ook kunnen er verschillende wijnen van eigen bodem worden geproefd; een proeverij met drie proefglazen kost € 9,00.