Vanaf oktober openen we onze deuren voor een nieuw culinair avontuur. In ’t Glazen huis – onze kas met uitzicht over de wijnranken – combineren we een herfstsfeer met smaken die het najaar zo bijzonder maken. Terwijl buiten het hout knispert in de vuurkorven, zorgen kaarslicht en warme kaasfondues binnen voor de ultieme beleving. Zorg dat je erbij bent: reserveer snel een ticket voor twee tot zes personen.
Bart Kookt!
Na een bijzondere zomer met geslaagde high wines in onze wijngaard, rees bij ons de vraag: wat doen we dit najaar op deze prachtige plek? Zeker nu we een kas hebben, die volop mogelijkheden biedt nu het buiten kouder wordt. Bart van Lieshout, die regelmatig in onze wijngaard aan het werk is, bleek ruime ervaring te hebben als chef in diverse restaurants in Amstelveen en Amsterdam. Samen met Bart bedachten we dat ’t Glazen huis dé locatie is voor uitgebreid tafelen met een luxe kaasfondue. Het is dan ook Bart Kookt! die het pop-up restaurant bestiert gedurende de herfstmaanden.
Het arrangement
De Kaasfondue pop-up is een volledig verzorgde avond uit. Je wordt om 17.00 uur of 17.30 uur verwacht op het terras van ’t Glazen huis. Daar serveren we een fris aperitief met een bijpassende amuse. Natuurlijk zorgen we daar al met vuurkorven voor warmte en gezelligheid. Voor je aan tafel gaat is er tijd voor een (korte) wandeling door de wijngaard. Je krijgt een route mee met uitleg. Om 18.00 uur of 18.30 uur ga je aan tafel voor het voorgerecht. Ook staat er een fles wijn uit eigen wijngaard voor jullie klaar. Daarna is het tijd voor de kaasfondue: goed gevulde schalen met vers gebakken brood en meer dan tien toppings. Gezellig dippen met jouw gezelschap! We sluiten rond 21.00 uur af met een koffiedessert met zelfgemaakte chocoladetruffels en een mini-cocktail.
Praktische info
‘Kaasfondue pop-up in ’t Glazen huis’ start op zaterdag 25 oktober a.s. en vindt in ieder geval drie weekenden in november plaats. Je kunt rekenen op een all-in arrangement met aperitief en amuse, voorgerecht, uitgebreide luxe kaasfondue, een fles wijn voor twee personen en een dessert met mini-cocktail. In een sfeer die doet denken aan de Franse Alpen in de winter, maar met de unieke beleving van een wijngaard.
Prijs: € 79,50 per persoon inclusief een fles wijn per twee personen
Starttijden: 17.00 uur of 17.30 uur