Actueel

Fruits de Mer op zondag

Een rondleiding door de wijngaard met een glas bubbels en een met linnen gedekte tafel vol met bisque, zeevruchten, baguette en witte wijn zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Zin in? Alle zondagen in juni, juli en augustus kun je tussen onze wijnranken genieten van een plateau fruits de mer, natuurlijk met een heerlijk glas van ’t Witte genieten.

Perfecte combinatie

We starten deze “Fruits de Mer in de wijngaard” samen met de winnaars van Herman’s pop-up restaurant, chef Joost van den Branden en ondernemer Kiki Bosman. Net als wij vonden Joost en Kiki dat meer mensen zouden moeten kunnen genieten van onze mooie plek op steenworp afstand van Amsterdam. Nadat we op een zonnige middag de zeevruchten van Joost geproefd hadden, waren wij meteen om. Fruits de mer en ’t Witte genieten combineren immers perfect!

Vijftien tafeltjes

Vanaf half juni tot eind augustus kun je hier elke zondag terecht voor “Fruits de Mer in de wijngaard”. Hoewel er voldoende ruimte is in onze wijngaard houdt de pop-up met slechts vijftien tafeltjes een exclusief karakter. Kijk dus snel op FruitsdeMerpopup voor meer info en boek een ticket.

Ook nog terrasjesdagen

Op vrijdag en zaterdag blijven we de terrasjesdagen organiseren. Met een mand met wijn en hapjes kies je dan een plekje in de wijngaard. Klik hier voor meer info.