Actueel

Pop-up restaurant Fruits de Mer

Een rondleiding door de wijngaard met een glas bubbels en een met linnen gedekte tafel vol met bisque, zeevruchten, baguette en witte wijn zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Vanaf half juni tot begin september kun je tussen onze wijnranken genieten van een plateau fruits de mer, natuurlijk met een heerlijk glas witte wijn uit de Amsteltuin.

Perfecte combinatie

We organiseren deze “Fruits de Mer in de wijngaard” voor het derde jaar op rij samen met chef Joost van den Branden en ondernemer Kiki Bosman. Net als wij vonden Joost en Kiki dat meer mensen zouden moeten kunnen genieten van onze mooie plek op steenworp afstand van Amsterdam. Na twee fantastische zomers met Fruits de Mer, kijken we uit naar het vervolg. Fruits de mer en onze witte wijn combineren immers perfect!

Exclusief karakter

Vanaf half juni tot en met begin september kun je hier terecht voor “Fruits de Mer in de wijngaard”. Hoewel er voldoende ruimte is in onze wijngaard houdt de pop-up met zo’n twintig tafeltjes een exclusief karakter. Kijk dus snel op FruitsdeMerpopup voor meer info en boek een ticket.

Ook nog terrasjesdagen

Ook blijven we de terrasjesdagen organiseren. Met een mand met wijn en hapjes kies je een plekje in de wijngaard. Klik hier voor meer info.